Top 10 bezienswaardigheden Florida

Wat is er te doen in Florida en waar zijn de bezienswaardigheden? Bekijk alle hotspots en de mooiste trekpleisters van Florida voor de toeristen in de onderstaande top 10.

In Florida schijnt altijd de zon. Het wordt niet voor niets de ‘Sunshine’ staat van de Verenigde Staten genoemd, want de temperatuur is het gehele jaar door gemiddeld 25 graden. Dit is een ideale temperatuur om dingen te ondernemen. De mooiste dingen om te ondernemen in Florida noemen we in deze top 10 van bezienswaardigheden.

 


Top 10 Florida

Jaarlijks gaan er vele Nederlanders met het vliegtuig naar Amerika om daar de vele mooie plekken te bekijken. Een rondreis of een mooie stedentrip door Florida behoort daar ook vaak bij. Welke plekken moet je dan gezien hebben? Met behulp van de top 10 die je hierboven kunt bekijken, krijg je een goede indruk en weet je precies waar je moet zijn. Een goede voorbereiding op je vakantie is vaak erg belangrijk. Het hotel waar je wilt verblijven moet natuurlijk wel op de juiste plek liggen.

Populairste Bezienswaardigheden Florida

 

 • De leukste plekjes van het gebied
 • Veel foto’s om inspiratie op te doen
 • Wat kun je hier allemaal doen?
 • Leuke hotspots zoals Miami Beach en Orlando

 


Excursies

Welke excursies moet je boeken als je op Curaçao bent? De leukste hebben wij voor je op een rijtje gezet. Voor jong en oud zijn er leuke excursies, voor elk budget. Deze excursies bevelen wij aan:

Populairste excursies Florida

 • Jeep Safari tour
 • Snorkeltocht
 • Yacht cruise
 • Strandtocht

 

 


Top 10 hotspots Florida

Doordat je weet waar de bezienswaardigheden zijn, kun je voor je verblijf het beste hotel uitkiezen dat logisch gelegen is. Ook vanuit het hotel kun je veel informatie krijgen over de verschillende uitstapjes en excursies in de regio. De top 10 hotspots van Florida zul je dan ook zeker tegenkomen. Ben je bang voor krokodillen? Dan is de tour door de Everglades voor jouw geen goede optie.

Vakantie Last Minute

 

Bezienswaardigheden Florida:

 • Wat is er te doen in Florida?
 • Wat zijn de leukste plekjes om te bezoeken?
 • Geniet van de mooie natuur door Everglades
 • Winkelen en eten in Orlando en Tallahassee

 

Voor iedereen die gek is op avontuur is dit met recht de mooiste hotspot van Florida. Meer over de verschillende hotspots en bezienswaardigheden kun je in de top 10 van Florida bekijken.

 


Top 10 bezienswaardigheden:

 

1. Op tour door Everglades

Op tour door Everglades - Bezienswaardigheden Florida
Everglades is een moeraslandschap met veel dieren zoals alligators, wasberen en veel soorten vogels. Everglades is door de mogelijkheden om hier op tour te gaan één van de hotspots van Florida. Deze excursie moet je absoluut een keer beleeft hebben.

 


2. Strand en dure villa’s in Palm Beach

Strand en dure villa's in Palm Beach - Bezienswaardigheden Florida
Wanneer je rijke Amerikanen wilt zien, is dit gebied uitermate geschikt. Toch is het moeilijk om hier een glimp van op te vangen door de hoge muren die rondom de villa’s zijn gebouwd. Het kilometerslange strand is wel voor iedereen begaanbaar en wordt zeer terecht genoemd in deze top 10 van bezienswaardigheden in Florida.

 


3. Kleurrijke huizen in Miami Beach

Kleurrijke huizen in Miami Beach - Bezienswaardigheden Florida
Miami Beach heeft een kleurrijke verzameling huizen uit de jaren 20. Interessant om te bewonderen. Daarnaast moet je hier zijn wanneer je wilt genieten van het nachtleven. De Ocean Drive is één van Florida’s belangrijkste hotspots en moet genoemd worden in deze top 10.

 


4. De ruimte in bij Cape Canaveral

De ruimte in bij Cape Canaveral - Bezienswaardigheden Florida
Wanneer je geïnteresseerd bent in de ruimtevaart, is het Cape Canaveral en het Kennedy Space Center erg interessant. Vanaf deze plek worden de spaceshuttles gelanceerd. Je kunt er erg gave foto’s maken en je ogen zullen wijd open staan van alle mooie en indrukwekkende dingen die je hier kunt bekijken. Dat geldt voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

 


5. Amusement in Orlando

Amusement in Orlando - Bezienswaardigheden Florida
Orlando heeft heel vele amusementsparken. Hier zou je al bijna een top 10 van kunnen maken. De bekendste parken hier zijn Universal Studio’s Disneyland en Seaworld. Orlando zelf is ook de moeite waard om te bewonderen. Trek hier dan ook een ruime tijd voor uit.

 


6. Uitzicht vanaf Tallahassee

Uitzicht vanaf Tallahassee - Bezienswaardigheden Florida

De hoofdstad van Florida, Tallahassee, heeft een mooi observatiedek in het Florida State Capital. Het uitzicht wat dit dek je biedt, hoort absoluut in deze top 10 thuis. Je kunt vanaf dit prachtige pand ook de andere hotspots zien liggen. Met de juiste voorbereiden kun je ze zo aanwijzen.

 


7. Musea in Sarasota

Sarasota is een kleine plaats, maar heeft interessante musea. Voor museumliefhebbers hoort deze plek thuis in de top 10 van bezienswaardigheden in Florida. Denk er altijd goed om dat je foto’s zonder flits maakt. De vele lichtflitsen kunnen de kunstwerken aanpassen.

 


8. Golfen in Tampa

Golfen in Tampa - Bezienswaardigheden Florida
Tampa richt zich niet op musea, maar op golfbanen. Er zijn hier maar liefst veertig golfbanen. Daarnaast is er in de stad genoeg te doen, zoals bijvoorbeeld je even in Cuba wanen in Ybor City. Je kunt een golfset huren voor een klein bedrag. Ga even lekker ‘ontspannen’ voordat je weer verder met je vakantie gaat.

 


9. Naar het zuidelijkste punt: Key West

Naar het zuidelijkste punt: Key West
Key West is het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten. Wanneer je hier naartoe rijdt, passeer je heel veel bruggen. Dit is één van de hotspots van de Verenigde Staten en het wordt niet voor niets zo vaak gefotografeerd. De weg naar dit punt toe is bijna net zo mooi als west punt zelf.

 


10. Naar Venetië in de Verenigde Staten: Fort Lauderdale

Naar Venetië in de Verenigde Staten Fort Lauderdale - Bezienswaardigheden Florida
Deze top 10 wordt afgesloten met Fort Lauderdale. Fort Lauderdale wordt wel het Venetië van de Verenigde Staten genoemd. Het is populair bij toeristen en verdient absoluut een plek in deze top 10 van bezienswaardigheden in Florida.